Om oss

Idag är vi sju personer som arbetar aktivt för att Ekobyn Tallberget ska bli verklighet. Utöver oss finns det en stor grupp människor som stödjer projektet med expertkunskap, kritiskt tänkande och – när det behövs – moralisk support. Ett stort TACK till er! Ni vet vilka ni är…

Vårt team

Linda Kowalski Nordfors, initiativtagare, projektledare, konstnärlig ledare. Linda är entreprenör och prisvinnande konstnär. Hon är grundare till Reflection Company, Sveriges första konstbyrå. Idag jobbar hon med affärsutveckling för passionsdrivna verksamheter på uppdrag av bl a Region Sörmland. Läs mer om hennes projekt på lindanordfors.com

Artur Nordfors Kowalski, projektledare. Journalist som drivit byggfirma i sju års tid. Har gått Självhushållningskursen vid Klarälvdalens Folkhögskola, en utbildning med inriktning på att bygga ekoby. Ordförande för Ekobyarnas Riksorganisation och styrelseledamot i Mälardalens Frilansklubb, Journalistförbundet.

Anders Bergman, medgrundare och en av finansiärerna till projektet. Utbildad civilingenjör i Industriell Ekonomi. Till vardags arbetar han som fabrikschef inom ett av Sveriges största bolag.

Magnus Molin, medgrundare och en av finansiärerna till projektet. Arbetar i chefsposition på ett medelstort företag.

Noa Ericson, arkitekt. Även utbildad inom konst och permakulturdesign. Har gått Självhushållningskursen. Satt tidigare i kommunfullmäktige resp byggnadsnämnden i Ekerö kommun.

Carolina Berardi, arkitekt med master i ljusdesign. Även utbildad inom byggteknik och konstvetenskap.

David Berardi, arkitekt. Även utbildad inom socialvetenskap.